Skit comhem!

Kommentarer
veronica

Det finns inget värre än när man ställt in sig på att se ett favoritprogram så laggar tvn eller att det blir något annat skit! Inne i sovrummet här blir det exakt så där på kanal 4. Inte på någon annan.. blir lätt gaalen!

2012-04-04 » 11:18:40 BLOGG: http://sstromberg.se
Com Hem AB

Hej,



Tråkigt att du upplever problem med bilden, så ska det självklart inte vara. Precis som du skriver är den vanligaste felkällan antennkabeln vilket tyvärr inte verkar ha löst problemen som du upplever. Andra generella tips kan vara att starta om boxen genom att göra den strömlös i ca 30 sekunder, det kan också hjälpa att göra en fabriksåterställning av boxen. Då jag inte har några kunduppgifter eller vet vilken box du använder kan jag tyvärr inte säga hur du ska gå tillväga för att göra återställningen men nedan finns en länk till manualer för våra boxar.



http://www.comhem.se/comhem/kundservice/hjalp-med-vara-tjanster/hjalp-med-tv/digitalboxar-och-manualer/-/693180/693180/-/index.html



Hjälper inte detta kan du även kontakta oss på Facebook (www.facebook.com/ComHemAB) eller via Twitter (www.twitter.com/ComHemAB) om du föredrar det framför telefon.



Vänliga hälsningar

Johan Wester

Kundservice

2012-04-05 » 13:37:26 BLOGG: http://www.comhem.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0