Wanties for Z!

Kommentarer
Veronica

Den där har Jonas höll ja på att skriva :p haha. Menar naturligtvis Lucas. Den är en storfavorit ! Du, tis nästa vecka. Har du för dig då? Ska vi lekas? :)

2012-02-23 » 00:00:39 BLOGG: http://Sstromberg.se
Sandra - mamma till Molly

Klart du får fråga! ;)



Det är Ludde mat. När vi hade Sigge fick han äta Royal canin i början men till slut tyckte han inte ens om det och totaltvägrade att äta så vi blev tipsade om Husse men det tyckte han inte om men till slut hittade vi på ett, Friskas har jag för mig och det älskade han och var bra i både päls och mage.

Ludde är uppväxt med Magnusson men han blev riktigt dålig i magen av det till slut och så köpte vi det vi har nu och pälsen är det inga problem med. Han spyr rätt ofta fast de har konstaterat på djursjukhuset att det inte är pga av maten utan att han har mycket magsyra eller va det nu var.



Vad äter Zorro då?

2012-02-23 » 14:24:29 BLOGG: http://surrovich.blogg.se/
Sandra - mamma till Molly

Vi köpte stora säckar till Sigge men han ville aldrig äta upp det som vi hällde upp i slutet av säcken, förmodligen för att de tappat "lukt" eftersom man öppnat fodersäcker x-antal gånger så vi förlorade på att köpa större säck eftersom han inte åt det :P

2012-02-23 » 14:46:58 BLOGG: http://surrovich.blogg.se/
Malin

sån där ska jag köpa till Melissa med :}

2012-02-23 » 17:43:04 BLOGG: http://maladiesjournal.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0