Hjälp och tips tack om välling!

Kommentarer
Sandra - mamma till Molly

Ett tips som jag fick lära mig med Molly var att börja smått med välling.



Först när hon åt ersättning och man skulle gå över till nästa steg skulle man blanda i den nya ersättningen (steg 2 osv) med den man använt så man vänjer magen. Typ 4 skopor steg 1 och 2 skopor steg 2.



Äter han gröt på kvällen också? Då kanske han inte är hungrig på välling?



Testa en annan sorts välling, du har ju olika märken och börja ge lite smått bara för att se hur han reagerar. En del barn vill inte ha välling så det är inte hela världen, de kan ju äta gröt istället på kvällen :)

2012-01-25 » 12:34:37 BLOGG: http://surrovich.blogg.se/
Lisa

Tycker du ska prova majsvällingen. Kanske är någon allergi eller känslighet som finns i den vanliga? vet dock inte vad det är i dom, då vi har ört på annat :P Majs bruar vara mildare (tycker ja). om det inte skulle gå över. prata med bvc! dom kan det hjälpa med sådant :P

2012-01-25 » 13:02:08
Therese ( theas mamma )

Vi hade först havre välling till Thea men hon blev jätte hård i magen av det och sov halvdåligt. Då provade vi majsvälling och då blev det mycket bättre och det sluka hon i sig. Sen bytte vi till mild fullkorns välling och den älskar hon. Dock osäker om den finns från 4 månader men kolla upp det :)

2012-01-25 » 13:34:54
Linnea

En kompis fick börja med smaksatt välling och sen gå över till vanlig! Vi börja med majsvälling & sen havre :) men som sagt, äter han gröt på kvällen så behövs ju inte välling, eller jo om han vill äta på natten, men det kan ni ju vänja bort. (kommer från rätt person, haha)

2012-01-25 » 14:50:14 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Emelie SQ

Majsvällingen gör magen hårdare, sa bvc iallafall till oss. Havrevällingen är alltså snällare, och Nikkis mage (som alltid har krånglat) tycker bättre om havrevällingen än majsvällingen.. Men det är nog olika från mage till mage, tror iallafall jag. Den absolut bästa vällingen för henne är iaf fullkornsvällingen, sempers. Den har vi kört med sen.. ja. Flera flera månader! Hoppas ni mår bra förövrigt! Kram

2012-01-25 » 19:17:43
Malin

jasså :D stora killen!

2012-01-27 » 12:10:25 BLOGG: http://maladiesjournal.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0