120524

Kommentarer
Sandra - mamma till Molly

Jag kommenterar då och då ialf! :D



Ett tips om solkräm, kom ihåg att ta en som är utan kemiska filter. För barn räcker det med 30 och inte 50 för de innehåller oftast kemiska filter.



Denna hade vi till Molly förra sommaren och hon blev inte bränd en enda gång. Se till att smörja ordentligt en halvtimme innan ni ska gå ut så det hinner sätta sig i huden. Glöm inte öron, nästipp och kinder som lätt blir bränt och nacken!



http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=240834



" Aco barn solkräm SPF 30 är en solkräm med enbart partikelfilter, det innebär att solskyddsmedlet lägger sig utanpå huden och reflekterar bort solens skadliga strålar till skillnad från kemiska filter som går in i huden och där absorberar strålarna. Fördelarna med partikelfilter jämfört med kemiska filter är att de inte är lika irriterande för huden och att de färgar huden vit så man ser var man smörjt och inte smörjt. Barn under två år ska inte använda kemiska filter eftersom deras kropp har svårt att bryta ner dem."



Ett tips om att skydda nacke och ansikte är att använda solkeps med skydd i nacken. En sådan hade vi till Molly förra året som är kanon och uv-badkläder!



Skönt att bada så hoppas Z snart blir gladare att göra det! :D

2012-05-24 » 13:47:51 BLOGG: http://surrovich.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0